Dansk remouladsås

Serverar: 4 portioner

Serveras på tex. grovt bröd med rostbiff eller stekt spättafile.

Ingredienser

  • 2 st hårdkokta äggulor
  • 1 msk vitvinsvinäger
  • 1 st rå äggula
  • 1,5 dl olja
  • 1 msk mild senap
  • 0,5 tsk smulad dragon
  • 1 msk kapris
  • 1 msk finhackad ättiksgurka
  • 2 msk finhackad äggvita
  • Instruktioner

    1. Mosa äggulorna med vinäger.Tillsätt den råa äggulan.Späd med olja lite i taget under vispning. 2. När såsen är tjock blanda ner senap,dragon,kapris,gurka,och äggvita.Smaka av med salt och malen svartpeppar.Låt såsen mogna över natten i kylen.

    Liknande recept

    4.7
    2 h 30 min
    6
    5

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben