Dillfisk med tapenade

Serverar: 4 portioner

Koka potatisen dagen före och lägg fiskblocket att tina i kylen på morgonen så går middagen snabbt.

Ingredienser

  • 400 g hokifilé
  • 600 g kokt potatis
  • Smör
  • ½ tsk salt
  • 2 krm peppar
  • 1 dl tapenade
  • 2 tomater
  • 2 msk fryst hackad dill
  • Servering
  • Kokt broccoli
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 175 grader. Ta fram hokifilén. Skala och skär potatisen i skivor. Smörj en ugnssäker form med smör, lägg ut potatisen och lägg fiskblocket ovanpå. Krydda med salt och peppar. Bred tapenade på fisken.
    2. Skär tomater i skivor och fördela över fisken, strö hackad dill på. Täck med aluminiumfolie och vik ner kanterna så att det bli tätt. Tillaga i ugnen ca 20 minuter. Servera med kokt broccoli.

    Liknande recept

    1 h 20 min
    4-6

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben