Dinkelfrallor

Serverar: 15 portioner

Gott och nyttigt....

Ingredienser

  • 5 dl vatten
  • 1/2 paket jäst
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk honung
  • 3,5 dl müsli
  • 600 g dinkelmjöl
  • Instruktioner

    1. Låt vattnet bli ljummet och lös upp jäst, honung och salt i det. Tillsätt müsli och mjöl. Knåda degen ordentligt och låt sedan jäsa till dubbel storlek, ca 45 min.
    2. Tag upp degen och forma till frallor. Låt jäsa under bakduk ca 20 min.
    3. Pensla bullarna med vatten och grädda i ugnen i 225* ca 10-15 min.

    Liknande recept

    5
    30 min
    4
    1

    Kommentarer (1)

    Marre_W 19 maj 2008

    Det står inte hur mycket salt det ska vara?!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben