Dinkelpastasallad med pepparrotssås

Serverar: 4 portioner

Dinkelpastasallad med pepparrotssås

Ingredienser

  • 8 dl fullkorn dinkelpasta
  • 1 liten rödlök
  • 1 stort äpple
  • ½ ask cockailtomater
  • 100-200 g blandad sallat (babyspenat, ruccola, krussallad)
  • Parmesanost
  • Svartpeppar
  • Kall sås
  • 2 dl gräddfil
  • 1-2 msk riven pepparrot
  • Salt
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning.
    2. Blanda i 1 msk olivolja och låt den svalna. Strimla lök och äpple, dela tomaterna och blanda ner det i pastan.
    3. Fyll ett fat med färsk sallat och lägg på pastasalladen.
    4. Strö över hyvlad parmesanost och svartpeppar. Servera med såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben