Drumsticks med "Malaysia spenat" & Raita

Kyckling är alltid min favorit...detta är så gott...tycker jag!!

Ingredienser

  • 1 påse, 500 g Guldfågeln Chicken Drumsticks, tillagas enligt beskrivning på förpackningen
  • Raita
  • 3 dl yoghurt
  • ½ - 1 tsk mald spiskummin
  • ½ - 1 tsk mald koriander
  • ½ tsk chilipulver
  • 1 tsk honung
  • 1 gurka, skalad, urkärnad och tärnad
  • ½ dl färsk mynta, hackad
  • Salt
  • Malaysia spenat
  • 2 msk matolja
  • 1 gul lök, tunt skivad
  • 2 hackade vitlöksklyftor
  • 2 tsk fint riven ingefära
  • 1 msk brunt senapsfrö
  • ½ tsk spiskummin
  • ½ tsk mald koriander
  • 1 tsk gurkmeja
  • ½ tsk garam masala
  • 150 g färsk spenat, sköljd
  • 150 g haricots verts
  • ½ dl grädde
  • 1 msk citronsaft
  • Instruktioner

    1. Guldfågeln Chicken Drumsticks: Tillagas enligt beskrivning på förpackningen.
    2. Raita: Blanda samman alla ingredienser och smaka av med salt.
    3. Malaysia spenat: Hetta upp en panna med oljan. Fräs löken i 2 min. Tillsätt vitlöken och kryddorna coh fräs ytterligare någon minut. Lägg i bönorna och stek i 2 min. Tillsätt spenat, grädde och citron. Blanda runt och låt puttra någon minut. Smaka av med salt och svartpeppar.
    4. Serveras varm med Drumsticks.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben