Dubbelmarinerad fläskfilé

Serverar: 12 portioner

Helt underbart god på buffebordet eller som ensamrätt till en potatisgratäng och grönsallad.

Ingredienser

  • 4 st fläskfileér
  • Marinad 1
  • 1/2 dl kinesisk soya
  • 1 dl vitt vin
  • 1 pressad vitlök
  • 1 dl olivolja
  • 3 msk balsamvinäger
  • 1 msk rosmarin
  • Marinad 2
  • 1 msk äppelcider vinäger
  • 1 msk balsamvinäger
  • 6 msk olivolja
  • 1 msk Italiensk salladskrydda
  • Instruktioner

    Putsa filén och låt den marinera i marinad 1 i rumstemperatur i minst 3 timmar. Stek dem sedan hela tills dom är genomstekta, ca 20 minuter. Låt kallna och skär i centimeter tjocka skivor. Lägg upp snyggt på fat och häll över marinad 2.

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    marwis 19 augusti 2009

    Mycket god!!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben