Egen kryddblandning

Gör din egen kryddblandning som passar till kött, fisk och vegetariska rätter.

Ingredienser

  • 1 msk vitlökspulver
  • 1 msk rosmarin
  • 1 msk paprikapulver
  • 1 msk lökpulver
  • 1 msk timjan
  • 1 msk svartpeppar
  • Samtliga kryddor är torkade
  • Instruktioner

    1. Blanda samtliga ingredienser i en skål så allt noggrant blandas samman. 2. Häll ned i passande skål. 3. Kryddblandningen passar till kött, fisk och fågel.

    Liknande recept

    5
    30 min
    3-4
    2

    Kommentarer (0)

    Relaterade Artiklar

    Doften av jul eller ?måsten? av jul!?
    När det är som allra mörkast och ruggigast ute kommerjulen med alla...

    Panerade kalvkotletter med kall senapssås och marinerad blomkål
    Kotletterna har, trots det delikata köttet, en relativt neutral sma...

    Japansk matlagning
    Vi svenskar beställer numera yakiniku och sukiyaki med samma självk...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben