Krossa vitlöken och stöt kumminen grovt.
Blanda vitlöken, kummin, salt och vitpeppar.
Gnid in köttet med kryddblandningen och låt ligga svalt ca 1 timma.
Gör en sås av vinäger, soja och brun farin.
Lägg köttet i en långpanna, gärna på galler och pensla med såsen.
Stek köttet i ugn vid 175 grader i ca 1½ timma om det är tjockskurna revbensspjäll, i ca 1 timma om de är tunna.
Pensla med såsen några gånger under stektiden.
Du kan också grilla spjällen i ca 40 minuter.
Skär upp köttet längs revbenen och servera kokt ris och en sallad till.
Jag serverade spjällen till Blomkålslåda Provencale och några potatisar med sås.
Hallå Evaldo! Har lagat och ätit dessa spjäll nu ikväll och de får ett högt betyg! Jättegott! Tack för receptet!
MYCKET gott o lättlagat!