Eget smör

Tid: 10 minuter

Kan vara skönt att göra om man oroas över tillsatser eller tycker det är kul med eget

Ingredienser

  • 220 g smör
  • 1 3/4 dl Rapsolja gärna lokal , ekologisk
  • 1 dl ljummet vatten
  • salt
  • Instruktioner

    Låt smöret bli mjukt, rumstempererat Vispa ( Elvisp )smöret kraftigt med olja o vatten. Smaka av med salt ca ½tsk

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    katjanilsson 23 augusti 2011

    Tack för ett jättebra recept! Busenkelt med perfekt resultat! Jag har också blandat med olivolja (extra virgin). Går perfekt att frysa in också. Mvh Katja :)

    Relaterade Artiklar

    Fudge
    En av våra mest älskade klassiker, när julgodiset plockas fram, är fud...

    Pajdeg
    Paj är en av våra mest älskade maträtter. En paj är en smart rätt som...

    Lasagne
    En av de riktigt klassiska pastarätterna och en välkänd svensk favorit...

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben