Ellas fisk och skaldjurssallad

Serverar: 3-4 portioner

Gott på rostat bröd eller på en fräsch salladsbädd.

Ingredienser

  • 50 g ost
  • 1 knippe dill
  • 1 hårdkokt ägg
  • 100 g rökt fisk
  • 200 g räkor eller krabba/crabfish
  • 1 krm citronpeppar
  • 1 krm cayennepeppar
  • 200 g lätt crème fraiche
  • Instruktioner

    Montera metallkniven i mixern. Lägg i ost, dill och ägg och kör 15-20 sekunder. Blanda ner fisk, skaldjur och kryddor. Kör med korta hack tills du får en lagom hackad blandning. Vänd ner crème fraiche och blanda allt 10-15 sekunder. Servera med ett gott bröd eller på en fräsch salladsbädd.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben