Emmas fetaostbiffar

Serverar: 5 portioner

Tid: 1 timme

Lättlagade smakrika biffar med fetaost. För den som söker lite lyx i vardagen.

Ingredienser

  • 500 g nötfärs
  • 150 g fetaost
  • 1 rödlök
  • 1 ägg
  • 1 msk persilja
  • 1 tsk peppar
  • 2 msk rödvin
  • 1 dl mjölk
  • Smör till stekning
  • Instruktioner

    1. Hacka löken och blanda ner den i nötfärsen. Smula ner fetaosten och tillsätt ägg och mjölk. Blanda ihop. Tilsätt sedan persilja, peppar och rödvinet.
    2. Forma till biffar i valfri storlek, jag fick 10 stycken.
    3. Stek på medelvärme tills dom är gyllene och ser genomstekta ut.
    4. Servera med ris och en god tomatsås.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben