Endiv med sardellröra
Serverar:
6 portioner
Créme fraichen ger den lite salta sardellröran en rundare smak.
Ingredienser
Sardellröra
5 sardeller
2 msk olivolja
3 msk créme fraiche
2 tsk skuren gräslök eller salladslök
1 tsk rivet citronskal
2 tsk liten kapris
Tillbehör
2 endiver
Instruktioner
Mosa sardeller och olivolja i en mortel. Vänd ner créme fraiche och resten av ingredienserna.
Dela endivbladen på längden och ställ i ett glas tillsammans med röran.
Liknande recept
Endiv uppochnedpaj
1 h
4
Endiver med skinka och ost
Lövbiff med oliv- och sardellröra
4
Saté
1 h 30 min
6
Rosépepparstekt fläskfilé
4
4
Krabb-båt med Joe's Stone-Crabsås
30 min
8
1
Grillade kotlettracks av Svensk Rapsgris à la Tusen och en natt
4
Kräftstjärtar med sting
4
4
1
Marinerad fläskkarré med rosmarin, apelsin och fänkål
4
6
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!