Enkel och god kyckling i lergryta

Serverar: 4 portioner

Tid: 2 timmar

Fick detta recept av en vän, testade det och jag blev supernöjd, kan man lugnt säga.

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 500 g krossade tomater
  • 3 paprikor i olika färger
  • 1 ask fryst persilja á 30 g
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    Ställ lergrytan i kallt vatten( övertäckt) ca 10min. Ha sedan i ihop rörd persilja och krossade tomater. Tillsätt strimlad paprika skuren i mindre bitar. Täck med kycklingfilèerna som är saltade och pepprade.Sätt på locket och ställ in i mitten av en kall ugn. Ställ in ugnen på 200 grader och låt stå i 2 timmar. Väl värt att vänta på. Serveras med ris och en sallad. Ät och njut!

    Liknande recept

    4.5
    1 h 45 min
    4
    10

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben