Entrecote med ancho-rub

Serverar: 4 portioner

Den torra kryddblandningen med mild, lite rökig anchochili, ger köttet extra smak.

Ingredienser

  • 2 tjocka skivor entrecote, ca 600 g
  • Ancho-rub
  • 1 msk ancho chili
  • 2 tsk starkt paprikapulver
  • 1 tsk spiskummin
  • 1 tsk malen ingefära
  • ½ tsk farinsocker
  • 1 ½ tsk salt
  • 1 tsk flingsalt
  • Instruktioner

    Blanda kryddorna till ruben och gnid in köttet med den. Grilla över glöd ca 3 minuter på varje sida. Lägg köttet vid sidan av glödbädden och låt det grilla ytterligare 5 minuter. Dela eller skiva köttet, strö över flingsalt och servera med grillade grönsaker!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben