Esters festpaj

Serverar: 6-8 portioner

Paj att bjuda på i kräftans tider - alla tider på året är den lika god...recept från 1989.

Ingredienser

  • 250 g smör
  • 250 g vetemjöl
  • 1 ägg
  • 2 burkar à 75 g Fyrtornets kaviar eller liknande
  • 3 dl vispgrädde
  • 1 rödlök
  • 3 hårdkokta hackade ägg
  • Persiljekvistar
  • Instruktioner

    1. Arbeta snabbt ihop smör, vetemjöl och ägg till en deg.
    2. Klä en pajform med degen. Låt den stå svalt 10 min.
    3. Grädda den i ugnens mitt i 225 grader i ca 15 minuter. Låt svalna.
    4. Blanda kaviar, vispad grädde och finhackad lök. Bred fyllningen över pajen. Strö över de hackade äggen och persiljekvistar.

    Liknande recept

    4.5
    4-6
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben