Estnisk krabbsallad

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 40 minuter

god och lättgjord

Ingredienser

  • 2 paket crabsticks alternativt
  • 1 burk krabbkött 250 g
  • 1 gul eller röd lök
  • 4 portioner kokt ris
  • 1 äpple
  • 1 dl kesella
  • 1 dl majonnäs
  • 2 tsk senap
  • Garnering
  • Salladsblad
  • Tomat
  • Gurka
  • Instruktioner

    Skär crabstick i bitar eller smula krabbköttet. Hacka löken fint Koka riset enl beskrivning på paketet Låt riset kallna Skär äpplet i små tärningar Blanda kesella och majonnäs Rör ner senapen. Blanda alltsammans och packa i en glasskål Låt stå svalt en stund Välv upp den på ett fat. Garnera med sallad, tomat och gurka.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben