Entré med krabbsallad

Serverar: 4-6 portioner

Tid: 15 minuter

En liten frasigt stekt brödkrutong med krabbsallad. Läckrare och lättare inledning till en måltid kan man knappast tänka sig. Den glittrande svarta kaviaren förhöjer det goda utseendet och kompletterar krabbsmaken fint. Inga extra kryddor behövs, bara lite majonnäs och grädde.

Ingredienser

  • 1 burk krabba , ca 200 g
  • 1 dl majonnäs
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 4 - 6 tunna skivor kantskuret franskbröd
  • Smör eller margarin
  • 1 burk svart kaviar , ca 100 g
  • Citron
  • dill
  • Instruktioner

    1. Rensa upp krabbköttet väl och lägg det i en skål. Spara spadet från krabburken.
    2. Blanda majonnäs, grädde och spadet från krabburken. Vänd ner det bland krabbitarna.
    3. Stek brödkrutongerna gyllengula och frasiga i matfett (eller rosta dem)
    4. Lägg upp krabbröran högt på krutongerna och lägg på en hög med svart kaviar.
    5. Garnera med citron och dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben