Evelinas heta fiskgryta

Serverar: 1-2 portioner

Tid: 30 minuter

För den som tycker om stark mat passar fiskgrytan mycket bra. den är god och man känner fisksmaken. Detta receptet är för 2 personer

Ingredienser

  • 400 g torsk i block
  • 80 g räkor
  • 1 lök
  • 2 jalepeño
  • 1 röd paprika
  • 1/3 purjolök
  • 2 fiskbuljongtärningar
  • 2 dl mellangrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk fransk senap
  • 1 tsk gräslök
  • Instruktioner

    1. Tina fisken så det går att skära den i bitar. Hacka alla grönsaker.
    2. Fräs löken i smör tills den har blivit genomskinlig. Häll i resten av grönsakerna fräs i ca 5 minuter.
    3. Lägg sedan i fisk buljongen och häll i grädden, vattnet och senapen rör runt tills buljongen har löst upp sig.
    4. Lägg i dom tärnade fiskbitarna, räkorna och gräslöken låt det sjuda tills fiskköttet har blivit vitt.
    5. Servera med ris och sallad, smaklig måltid:)

    Liknande recept

    4
    30 min
    4
    2

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben