Färsbiff med chilikryddad sås

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Färsbiffar för lata dagar när man inte orkar göra egen sås. Den här såsen blir riktigt god till

Ingredienser

  • 400 g nöt- eller blandfärs
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • 1-2 msk smör att steka i
  • 2½ dl Kelda kyld gräddsås
  • 2 msk chilisås
  • ½ tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt och peppar. Forma färsen till 4 stora, tunna biffar. Stek i smör i en stekpanna 3-4 min på varje sida. Värm såsen och smaksätt den med chilisås och sambal oelek. Servera biffen med såsen och varma grönsaker.
    2. Potatis eller pasta är gott till.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben