Färsbiff med chilikryddad sås

Serverar: 4 portioner

En gräddsås med sting till köttfärsbiffen.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 msk potatismjöl
  • 1 dl mjölk
  • 1 tsk salt
  • 1 krm svartpeppar
  • Smör
  • 3 dl Keldasås Creamy Classic
  • 2 msk chilisås
  • 1/2 tsk sambal oelek
  • Instruktioner

    1. Blanda färsen med potatismjöl, mjölk, salt och peppar. Forma färsen till 4 stora, tunna biffar. Stek dem i smör i en stekpanna någon minut på varje sida.
    2. Värm såsen och smaksätt den med chilisås och sambal oelek. Servera biffen med såsen, kokt potatis eller ris och lättstekta grönsaker.
    3. Tips: Biffarna kan göras i förväg och sedan värmas i såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben