Blanda ströbröd och mjölk, och låt svälla i 5 minuter. Rör i färs, salt, peppar, senap och ägg.
Forma fyra biffar och stek i en stekpanna med smör tills de är genomstekta, ca 5 minuter per sida.
Skiva svampen och fräs i en kastrull med smör. Strö över mjöl och späd med mjölk, vatten och fond.
Koka i 5 minuter och smaka av med salt, peppar och lingonsylt.
Servera biffarna och såsen med potatismos, lingonsylt och kokta morötter.
Jag ska nästa gång lägga i lök i biffarna, annars var det jättegott och mycket uppskattat här hemma. Champinjonsåsen var gudomlig! Blir definitivt fler gånger :)
Gott och barnen gillade det
Jag ska nästa gång lägga i lök i biffarna, annars var det jättegott och mycket uppskattat här hemma. Champinjonsåsen var gudomlig! Blir definitivt fler gånger :)