Färsbiffar med färskostgömma

Serverar: 4 portioner

Tid: 40 minuter

Enkelt och snabbt.

Ingredienser

  • 500 g lamm- eller nötfärs
  • ½ dl finhackad persilja
  • 1½ tsk malen kummin
  • ½ dl ströbröd
  • 1 tsk salt
  • 1 dl mjölk
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 gul lök
  • 250 g keso, feta och oliv
  • 1 vitlöksklyfta
  • 2 dl riven ost
  • 1 ägg
  • Instruktioner

    1. Sätt ugnen på 200º.
    2. Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla ca 10 min. Skala och finhacka lök och vitlök.
    3. Blanda ihop ströbröd, lök, ägg och färs. Tillsätt persilja och kryddor. Blanda ihop keso och ost. Forma färsen till 4 bullar.
    4. Gör en urgröpning i mitten och fördela ostblandningen i groparna.
    5. Lägg biffarna i en ugnssäker form och tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.
    6. Servera med ugnsbakade rotfrukter

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben