Färsbiffar med färskostgömma
Serverar:
4 portioner
Tid:
40 minuter
Enkelt och snabbt.
Ingredienser
500 g lamm- eller nötfärs
½ dl finhackad persilja
1½ tsk malen kummin
½ dl ströbröd
1 tsk salt
1 dl mjölk
2 krm vitpeppar
1 gul lök
250 g keso, feta och oliv
1 vitlöksklyfta
2 dl riven ost
1 ägg
Instruktioner
Sätt ugnen på 200º.
Blanda ströbröd och mjölk och låt det svälla ca 10 min. Skala och finhacka lök och vitlök.
Blanda ihop ströbröd, lök, ägg och färs. Tillsätt persilja och kryddor. Blanda ihop keso och ost. Forma färsen till 4 bullar.
Gör en urgröpning i mitten och fördela ostblandningen i groparna.
Lägg biffarna i en ugnssäker form och tillaga i mitten av ugnen ca 30 min.
Servera med ugnsbakade rotfrukter
Liknande recept
Färsbiffar med rostade morötter & äppel-currysås
5
4
2
Grillad färsbiff med champinjoner
1
25 min
2
1
Färsbiffar med feta och tomatsås
20 min
4
Färsbiffar med äppelcidersås
4
4
2
Färsbiff med morotstzatziki
4
Färsbiffar med dragonsmak
5
4
1
Färsbiffar med ajvar relish och mozarella
4.5
4
1
Lättlagade färsbiffar
4.3
30 min
4
3
Kryddade färsbiffar
4
1
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!