Färsbiffar med getostsås

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Recept från City Gross.

Ingredienser

  • 400 g blandfärs
  • 2 skivor vitt bröd (utan kanter)
  • 1 dl mjölk
  • 1 ägg
  • 3 dl plockade, grovhackade örter
  • (timjan, koriander,persilja, rosmarin
  • salvia, här väljer du själv)
  • 2 msk färdig tapenade
  • 1 gul lök
  • Salt
  • Peppar
  • Kall sås med getost
  • 2 dl matlagningsyoghurt
  • Getost på rulle, ca 100 g (går också bra med fetaost)
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Blötlägg brödet med äggen och mjölken. Hacka löken och blanda den med färsen. Blanda i brödblandningen i färsen och smaksätt med salt och peppar. Blanda i de grovhackade örterna och tapenade.
    2. Forma 8 biffar i järpstorlek och stick in ett spett i varje. Grilla eller stek i panna.
    3. Sås: Mixa yoghurten med osten, smaksätt med salt och peppar.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben