Serverar: 3 portioner
Tid: 45 minuter
Ett gott recept där kaffegräddsåsen ger en x piff på det hela.
Sätt på lite kaffe. Riv löken i en bunke. Blanda ner 1 msk senap, 1 dl grädde, 1 msk kalvfond, salt, 1 msk grönpeppar och peppar. Blanda väl med färsen och gör pannbiffstora biffar och stek i smör. Ta tillvara på stekskyn med någon dryg dl vatten i pannan efter varje stekning och häll över i en kastrull. Häll i kaffet, 1 msk fransk senap, 2 msk kalvfond, resten av grädden, resten av grönpepparen, sockret och 1 msk kinesisk soja. Låt puttra, tillsätt en klick smör och smaka av. Red av såsen med maizena eller maizena redning. Serveras gärna med potatis.
Hej och tack för jätte goda biffar och såsen blev jätte god jag kunde nästan äta upp allt du får 5 poäng monica