Färsbiffar med Kryddbearnaise

Serverar: 4 portioner

Ett recept jag sparat från ett ICA-blad på 70 talet

Ingredienser

  • 3 msk havregryn
  • 1 1/2 dl vatten
  • 400 g köttfärs
  • Salt
  • Svartpeppar
  • 1 ägg
  • 1 frp kryddbearnaise
  • 1 röd paprika
  • Instruktioner

    Låt havregryn svälla i vatten i ca 20 min. Tillsätt köttfärs,salt, peppar och ägg. Rör tills färsen är smidig, forma till biffar som du lägger på en smord ungsform. Stek i 225 gr. i 30 min (vänd efter halva tiden) Tillred såsen, skär paprikan i ringar. Lägg på såsen och paprikan. Servera genast med råstekt potatis och sallad.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben