Färsbiffar Toscana

Serverar: 4 portioner

Örtdoftande köttfärsbiffar med italienska smaker

Ingredienser

  • 4 st hamburgerbröd
  • 400 g nötfärs
  • 2 vitlöksklyftor eller 1 gul lök
  • 1 tsk salt
  • 1 krm vitpeppar
  • 1 tsk salvia
  • 1 tsk rosmarin
  • 1 dl Matlagningsgrädde 15%
  • Instruktioner

    1. Skala och finhacka vitlöken. Blanda färs, vitlök, salt, peppar, salvia, rosmarin och grädde. Forma färsen till 8 tunna biffar. Grilla ca 3 min. på varje sida.
    2. Servera biffarna på grillat hamburgerbröd, med grönsaker och en klick matlagningsyoghurt.
    3. Tips: Biffarna kan formas i förväg och förvaras på ett fat i kylen tills det är dags att grilla

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben