Färsfyllda cannelloni

Tid: 1 timme

Prova gärna detta recept.

Ingredienser

  • 400 g köttfärs
  • 1 msk olja
  • 1 gul lök
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 morot
  • 400 g krossade tomater
  • Oregano
  • Salt
  • Peppar
  • 100 g färskost
  • 8 färska lasagneplattor, 200g
  • 1 dl riven parmesanost
  • Instruktioner

    1. Bryn färsen i olja med hackad lök, pressad vitlök och riven morot. Tillsätt krossade tomater och kryddor.
    2. Koka i 10 min. Blanda hälften av såsen med färskost. Lägg resten av köttfärssåsen på lasagneplattorna och rulla ihop.
    3. Lägg med skarven neråt i en smord form. Skeda över såsen med ost i och strö över parmesanost. Gratinera i 200 grader, 25 min.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben