Färsfyllda cannelloni
Tid:
1 timme
Prova gärna detta recept.
Ingredienser
400 g köttfärs
1 msk olja
1 gul lök
1 vitlöksklyfta
1 morot
400 g krossade tomater
Oregano
Salt
Peppar
100 g färskost
8 färska lasagneplattor, 200g
1 dl riven parmesanost
Instruktioner
Bryn färsen i olja med hackad lök, pressad vitlök och riven morot. Tillsätt krossade tomater och kryddor.
Koka i 10 min. Blanda hälften av såsen med färskost. Lägg resten av köttfärssåsen på lasagneplattorna och rulla ihop.
Lägg med skarven neråt i en smord form. Skeda över såsen med ost i och strö över parmesanost. Gratinera i 200 grader, 25 min.
Liknande recept
Cannelloni
4.1
4
6
Färsfyllda Skinkrullar
5
4
4
Cannelloni
1 h
3
Färsfyllda rullader med senap och skinka
4.2
4
4
Färsfylld portabellasvamp
4
Cannelloni med kyckling och svamp
5
8
3
Cannelloni med spenat, basilika och vitlök.
4.5
8
1
Cannelloni med krämig kasslerfyllning
3-4
Spenat- och fetafyllda cannelloni med tomatsås
1
45 min
2-3
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!