Färsk frukt med polkagris sås

Serverar: 4 portioner

En uppfriskand efterrätt.

Ingredienser

  • 1-2 päron
  • 2 bananer
  • 3 kiwifrukter
  • 1 dl drickfärdig apelsinjuice
  • ½ pk frysta lättsockrade blåbär ca 225 g
  • Sås
  • 2 dl gräddfil
  • 12-15 polkagrisar
  • 2 msk florsocker
  • 1 äggula
  • Instruktioner

    Skär päronen i bitar, bananer och kiwi i skivor. Häll över apelsinjuicen och blanda om. Stöt polkagrisar i mortel. Blanda gräddfil, florsocker, äggula och polkagrisströsslet. Lägg fruktsalladen i portionsskålar, lägg blåbären överst. Servera med såsen.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben