Färska frukter i glas med koriandertopping

Serverar: 4 portioner

Fruktsallad serverad i höga glas ser vackert ut. Toppingen består av lätt crème fraiche smaksatt med malen koriander och socker.

Ingredienser

  • 1/2 liten mango
  • 2 kiwi
  • 2 dl jordgubbar
  • 2 skivor ananas
  • Pressad saft av 1 lime
  • Topping
  • 1 dl lätt crème fraiche
  • 1/2 tsk mald koriander
  • 2 tsk strösocker
  • 1 passionsfrukt
  • Instruktioner

    1. Skala mango och kiwi. Skär loss fruktköttet från mangokärnan. Skär mango och kiwi i tärningar. Dela jordgubbar och ananas.
    2. Fördela frukt och bär i 4 portionsglas. Häll över limesaft. Blanda crème fraiche med koriander och socker. Toppa varje glas med blandningen. Dela passionsfrukten. Gröp ur den och lägg lite kärnor i varje glas.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben