Serverar: 4 portioner
Tid: 20 minuter
Fantastiskt gott!
1.Sätt på pasta vatten. 2.Ränsa och hacka musslorna. Spara spadet i burken. Hacka vitlök. Hacka persilja. Fräs vitlök i olivolja i en kastrull den får inte bli brun, tillsätt musslor. Fräs liten stund, häll på spadet och krydda med vitpeppar och salt, låt koka upp, tag från värmen. 3.I en vid stekpanna hätta upp oliv olja och chiliflakes. 4.Koka pastan. 5.När pastan är färdig, häll i den i stekpannan och vänd runt, häll i en serveringsskål. 6.Blanda i persiljan i musslorna. 7.Servera till italienskt bröd och en god sallad.
Musslor
Nykokta musslor är fantastiskt gott. Med vin, vitlök och vitt bröd kan...
Japanska matord
Tempura, gari, miso, yakitori... Vi har fått en del nya ord i vårt...
Pilgrimsmusslor
På engelska heter de scallops och på franska Coquilles. St Jacques är...