Färsk tortellini med gräddstuvad grönkål

Serverar: 4 portioner

Krämig grönkål och krispiga nötter i en god och snabb pastarätt.

Ingredienser

  • 500 g färsk tortellini
  • 1 gul lök, hackad
  • 2 msk smör
  • 500 g fryst tinad grönkål
  • 2 dl grädde
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 80 g valnötter
  • Ev saft från citron
  • Instruktioner

    1. Koka pastan enligt anvisning på förpackningen. Stek löken mjuk i smör i en stekpanna utan att den får färg. Tillsätt grönkål, grädde, salt och peppar. Koka i 7-8 minuter. Rosta valnötterna i en torr het panna, 2-3 minuter.
    2. Servera pastan med grönkålen och toppa med valnötter. Pressa gärna lite citron över. Det blir jättegott!

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben