Färska pastaknyten med gräddiga kantareller

Serverar: 4 portioner

En god och snabblagad pastarätt toppad med skogens guld!

Ingredienser

  • 500 g färska pastaknyten, t ex tortellini med spenat och ricotta
  • 40 g rucola
  • Gräddiga kantareller
  • 1 liter färska kantareller, ca 300 g
  • 2 msk smör
  • 2 finhackade schalottenlökar
  • 2 dl grädde
  • 1 dl vatten
  • 1 tsk soja
  • Salt
  • Svartpeppar
  • Instruktioner

    1. Skär eventuellt kantarellerna i mindre bitar och stek dem i smör tills all vätska försvunnit och svampen börjar få lite färg. Tillsätt löken mot slutet av stekningen.
    2. Slå på grädde, vatten och soja. Koka upp och sjud ca 5 minuter. Smaka av med salt och peppar.
    3. Koka pastaknytena enligt anvisning på förpackningen. Servera med kantarellerna och rucola.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben