Färskpotatissallad

Serverar: 6 portioner

Ingredienser

  • 1 1/2 kg kokt kall färskpotatis
  • 20 ruccolablad
  • 5 soltorkade tomater i olja
  • 1 dl olivolja
  • 2 msk balsamvinäger
  • 1 tsk dijonsenap
  • 3 krm svartpeppar
  • 1 tsk salt
  • 20 valnötter
  • 50 g färsk parmesanost
  • Instruktioner

    Skär potatisen i bitar och lägg i en skål. Blanda med ruccolabladen. Skär tomaterna i strimlor och lägg i dem. Blanda samman olja, vinäger, senap, salt och peppar i en liten skål. Häll det över potatissalladen. Grovhacka valnötterna och lägg i dem. Gör tunna parmesanskivor med en potatisskalare och lägg dem överst.

    Liknande recept

    Kommentarer (2)

    Emma2 29 maj 2009

    Jösses vad smarrigt det blev! Ingen engångshändelse kan jag lova. Tack!

    Kakis67 18 juli 2009

    Kanonbra recept! Igår när jag gjorde salladen tog jag bort nötterna och la till kapris och smulad fetaost. Galet gott!

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben