Färskpotatissallad i salldsdressing

Serverar: 4 portioner

Kanongod potatissallad. Den gör jag ofta till grillat.

Ingredienser

  • 1 kg potatis
  • 1 äggula
  • 1 vitlöksklyfta
  • 1 tsk dijonsenap
  • ½ msk vitvinsvinäger
  • 1 dl rapsolja
  • 100 g ruccola
  • Salt
  • Peppar
  • ½ rödlök
  • Citronskal
  • Instruktioner

    Skölj och skrubba potatisen. Koka den mjuk i lättsaltat vatten. Låt den svalna. Mixa äggula, vitlök, dijon, vinäger och olja. Tillsätt rucolan lite i taget. Smaka av med salt och peppar. Blanda dressingen med potatisen. Skiva rödlöken och lägg över potatisen med rivet citronskal.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben