Falsk paj med potatis, sikrom, rödlök och citronkräm

Smulpaj på nytt, annorlunda och gott sätt!

Ingredienser

  • 50 g smör
  • 2 dl vetemjöl
  • 1 msk vispgrädde
  • Fyllning
  • 6 kokta, delade färskpotatisar
  • 2 dl créme fraiche
  • Rivet skal av 1 citron
  • 100 g sikrom
  • 1 dl finskuren rödlök
  • 1 kruka dill
  • Instruktioner

    1. Blanda samman smör, mjöl och grädde till en smulig massa. Fördela massan på bakplåtspapper och baka av i ugn 200 grader till gyllene smulor. Ta ut plåten och låt smulorna svalna.
    2. Vispa créme fraiche med citronskal till en fast och fluffig kräm med elvisp.
    3. Fördela sedan potatis, lök, citronkräm och sikrom i fina formar. Toppa med smulor och garnera med dill.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben