Fasters fläskfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 45 minuter

Attans vad gott!

Ingredienser

  • 1 fläskfilé à ca 500 g
  • ½-1 gul lök
  • 1 tsk dragon
  • Persilja
  • 2-2½ dl matlagningsgrädde
  • Soja
  • Instruktioner

    1. Skär fläskfilén i bitar. Stek bitarna i lagom värme tills de är genomstekta. Krydda efter behag. Lägg bitarna på ett fat.
    2. Hacka löken och lägg den i stekpannan och låt den bli mjuk. Häll i grädden och låt det puttra en stund. Häll i lite soja så det får den färg man vill ha.
    3. Smula ner dragon i såsen och persiljan skall samma väg. Låt puttra en stund innan filébitarna lägges i. Låt småputtra en stund.
    4. Servera med klyftpotatis.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben