Serverar: 4 portioner
En god och smakrik fläskfilégryta
Putsa köttet fritt från hinnor och skär i ca 1 cm tjocka skivor. Bryn dem gyllenbruna i omgångar, krydda och vispa ur pannan med lite vatten efter varje stekning så du får totalt ca 2 dl vätska. Lägg över alltsammans i en gryta. Tillsätt crème fraiche och dijonsenap. Låt alltsammans puttra ett par minuter. Rör ner kryddgrönsakerna och smaka ev av med mer kryddor. Servera med kokt ris och en sallad.
Genialt gott, kommer detta ut så är det väl snart straffbart, en så`n njutning som detta var. 5p.
Mycket gott. Bara så himla gott med örter i maten. Kommer att laga det fler gånger. En klar 5:a. Tack för ett bra recept.
Tack, detta räddade min lördag när jag fick oväntat besök. Så gott!
Jättegott! Kommer att göra detta igen,garanterat. Tack! :)
Jättegott! Kommer att göra detta igen, garanterat. Tack! :)