Fläskfilé med dijonsås

Serverar: 2-4 portioner

Tid: 30 minuter

En riktigt god rätt när man vill lyxa till det lite!

Ingredienser

  • 500 g Fläskfilé
  • 10 små champinjoner
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 dl vatten
  • 1 msk kalvfond, Touch of taste
  • 1 msk dijonsenap
  • Salt
  • Peppar
  • Instruktioner

    1. Ansa fläskfiléen och skär den i skivor, ca 2 cm per skiva. Salta och peppra runt om. Skiva champinjonerna.
    2. Stek upp köttet och låt den skivade svampen steka med de sista minutrarna.
    3. Tillsätt grädde, vatten, fond och senap och låt puttra i ca 10 minuter.
    4. Servera gärna med ugnsstekta rotgrönsaker och en fräsch sallad!
    5. Smaklig måltid!

    Liknande recept

    Kommentarer (1)

    Lottis1 6 september 2009

    Detta recept kommer vi göra fler gånger, det var jättegott. Nästa gång ska vi ta med lite mera champinjoner. Jag redde dessutom såsen lite med mjölk och mjöl så den vart lite tjockare.

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben