Fläskfilé är tacksam bjudmat. Här får köttet extrafin smak av både bacon och en ljuvlig sås med bla spenat och pesto. En mycket lättgjord festrätt.
Ingredienser
500-600 g fläskfilé
12 tunna skivor bacon
Salt
Peppar
Sås
125 g förvälld bladspenat
8-10 marinerade vitlöksklyftor
1 msk vetemjöl
1 dl vatten
2 ½ dl grädde
1 hönsbuljongtärning
½ dl hackad gräslök
1 ½ msk pesto
2 tomater
Supergott.
Det står: Stek köttet gyllene på båda sidorna ca 45 minuter på varje sida i lite matfett. Dessa filébitar borde inte gå att äta!?!
Man kan verkligen inte steka fläskfilebitar i 45 min på vardera sida. hihi låter fullkomligt galet =) men annars låter rätten väldigt god
Jag tror att hon menar 4-5 minuter.
Supergott!....en riktigt höjdare