Skala och skiva löken. Smält margarinet i en vid gryta och mjukfräs löken.
Strimla skinkschnitzeln och tärna skinkan. Bryn köttstrimlorna i margarin i en stekpanna. Lägg över köttet i grytan tillsammans med skinktärningarna.
Späd med vatten, fond och 2 dl av matlagningsgrädden..
Smula ner salvian och låt grytan koka ca10 minuter eller tills köttet är färdigt.
Rör ut vetemjölet med resten av grädden. Häll redningen i grytan och koka ett par minuter.
Häll av spadet från persikorna och skär dem i klyftor. Tillsätt persikoklyftorna och låt grytan bli genomvarm. Servera grytan med kokt ris och en fräsch sallad.
Detta var en mycket uppskattad rätt när jag bjöd mina barnbarn på den så den kommer jag att göra fler gånger
Denna rätt fick smaklökarna att må gott i kväll. Kan verkligen rekommendera den.