Festlig kycklingwok

Serverar: 4 portioner

Tid: 20 minuter

Prova gärna denna lättlagade och goda kycklingwok. Du blir så förtjust i den att du kommer att göra den om och om igen.

Ingredienser

  • 2 kycklingfileer
  • 2 gula lökar
  • 1 dl matolja
  • 1 msk sesamolja
  • 1 dl ostronsås
  • 1 dl cashewnötter
  • 1 msk sirap
  • 4 msk majsmjöl
  • Instruktioner

    1. Hetta upp oljan i panna. Skär löken lite grovt. Skär kycklingfilen i mindre bitar.
    2. Rulla runt kycklingbitarna i majsmjölet. Fräs löken rejält i oljan. Tag ur löken ur pannan. Fräs kycklingen krispig i oljan. Lägg tillbaka den frästa löken i pannan. Smaksätt med ostronsås och sirap. Slå över cashewnötterna.
    3. Servera med nykokt ris.

    Liknande recept

    4.8
    20 min
    4
    1
    3
    1 h 30 min
    2-3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben