Fetafylld biff med rödlök och wokgrönsaker

Serverar: 4 portioner

Fetaost är underbart i biffar. Serveras med färskpotatis, stekt rödlök och wokgrönsaker.

Ingredienser

  • 1 kg färskpotatis
  • 400 g köttfärs
  • 1-2 msk vatten
  • 1 1/2 tsk salt
  • 1 krm peppar
  • 100 g fetaost, max 16%
  • 2 rödlökar
  • 1 msk flytande margarin
  • 600 g djupfrysta wokgrönsaker
  • Tillbehör
  • Sallad
  • Bröd
  • Instruktioner

    1. Skrapa och koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.
    2. Blanda färsen med vatten, 1 tsk av saltet och peppar. Dela färsen i fyra bitar. Skär osten i 4 bitar. Lägg en bit ost på varje färsbit och forma färsen runt om så att osten täcks.
    3. Skala och skär rödlöken i klyftor.
    4. Stek biffarna i hälften av margarinet ca 5 minuter per sida. Låt löken steka med vid sidan om i stekpannan.
    5. Woka grönsakerna i resten av margarinet enligt förpackningens anvisning. Krydda med resten av saltet.
    6. Servera biffarna med den stekta löken, potatis, wokgrönsaker, sallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben