Fetaostfylld fläskfilé
Serverar:
4 portioner
Tid:
25 minuter
Låter gott.
Ingredienser
400 g fläskfiléer
250 g fetaost 40+
1 msk färsk Legro timjan
1/2 msk honung
2 knivsudd peppar
3 msk crème fraiche 18%
Havssalt
Tillbehör
4 dl basmatiris
1/2 l vatten
Instruktioner
Skär en djup, längsgående skåra i varje köttbit. Låt fetaosten rinna av och mosa den sedan med hackad timjan, honungen, och peppar.
Koka ris.
Tillsätt cream fraichen och rör den till en krämig massa. Fördela ca 2/3 av fyllningen i skåran på bitarna. Fäst ihop med en tandpetare.
Grilla köttet i ca 5-6 min och vänd dem försiktigt så att de blir jämt grillade runt om.
Lägg mot slutet av grillningen på den återstående fyllningen i skårorna. salta och peppra.
Serveras med ris.
Liknande recept
Fetaostfylld hel grillad fläskfilé
4.7
4
8
Fetaostfylld fläskfilé
5
4
1
Fläskfilé i chutneysås
4
25 min
4
3
Fläskfilé under roqueforttäcke
4.9
30 min
4
4
Fläskfilé med franska smaker
4.6
4-5
2
Fläskfilé med ox- och rödvinsfond
4
4
1
Thailändsk fläskfilé
4
4
1
Wokade nudlar med fläskfilé
4.7
30 min
4
15
Ostgratinerad fläskfilé
4.7
35 min
4
53
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!