Fetaostfylld kycklingfilé

Serverar: 4 portioner

Tid: 1 timme

Enkel men god bjudmat

Ingredienser

  • 4 kycklingfiléer
  • 240 g (2 paket) bacon
  • 200 g fetaost
  • 2 dl crème fraiche paprika & chili
  • 2 dl crème fraiche
  • Chilikrydda
  • Salt
  • Peppar
  • Färsk basilika
  • alternativa kryddor
  • Vitlökskrydda
  • Paprikakrydda
  • Grillkrydda
  • Instruktioner

    Snitta upp filéerna & fyll dom med smulad fetaost. Krydda & linda in i bacon. Stek i lite smör så de får fin färg Lägg filéerna i en ugnsfast form. Rör ihop creme fraicherna med hackad färsk basilika & häll sedan över filéerna. Stek i ugn på 225 grader i ca. 40 min. Smula över lite fetaost innan servering. Kolla filéerna ibland för att ha koll på om de är färdiga. Passar till det mesta! Tex potatisgratäng, klyftpotatis, ris, råstekt potatis mm mm

    Liknande recept

    4
    1 h 15 min
    4
    1

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben