Fettuccini alla sceriffa
Serverar:
4 portioner
Bandspaghetti med ostsås från Capri.
Ingredienser
1 aubergine
1 1/2 tsk salt
75 g rumsvarmt smör
2 1/2 dl vispgrädde
2 dl riven färsk parmesanost
1/3 krm cayennepeppar
1 stor grön paprika
1 msk smör
ca 250 g bandspaghetti
Instruktioner
Skiva auberginen. Lägg skivorna på ett fat och strö över saltet. Låt stå ca 1 timme.
Sätt ugnen på 100 grader. Rör smöret mjukt i en ugnssäker form. Rör ner grädde och ost lite i taget. Tillsätt cayennepepparn.
Torka av vätskan från auberginen, strimla paprikan och fräs dem i smör. Blanda ned grönsakerna i gräddblandningen och ställ ugnen i formen.
Koka pastan i saltat vatten. Ta ut formen ur ugnen och blanda ned pastan. Blanda ordentligt och servera rykande varmt.
Liknande recept
Fettuccini med gorgonzola
4
Fettuccini Alfredo
5
30 min
4
1
Pasta Blåskägg
15 min
4
Rosenfettuccini!
35 min
2
Fettuccini med italiensk korv, bacon och svamp
Kyckling i röd sås
4
Toscanagratäng
4
Chilipasta med kassler
4
Tagliatelle med ärtor och rökt lax
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!