Tagliatelle med ärtor och rökt lax

Mm låter gott

Ingredienser

  • 500 g färsk tagliatelle eller fettuccini, (2 förpackningar)
  • 2 msk smör
  • 3 vitlöksklyftor
  • 300 g sugarsnaps
  • 400 g kallrökt lax, i tunna skivor
  • 2 dl parmesanost, riven
  • Instruktioner

    1. Koka den färska pastan enligt anvisningarna på förpackningar. Låt den rinna av i ett durkslag. Slunga runt i lite smör. Lägg upp på tallrikar.
    2. Riv vitlöken och fräs den i en kastrull med smör. Tillsätt sköljda sugarsnaps och låt den fräsa med i 2-3 minuter. Fördela över pastan.
    3. Forma rosor av laxen och lägg överst. Strö över nyriven parmesan och vrid några varv med svartpepparkvarnen över.
    4. Servera.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben