Tagliatelle med ärtor och rökt lax
Mm låter gott
Ingredienser
500 g färsk tagliatelle eller fettuccini, (2 förpackningar)
2 msk smör
3 vitlöksklyftor
300 g sugarsnaps
400 g kallrökt lax, i tunna skivor
2 dl parmesanost, riven
Instruktioner
Koka den färska pastan enligt anvisningarna på förpackningar. Låt den rinna av i ett durkslag. Slunga runt i lite smör. Lägg upp på tallrikar.
Riv vitlöken och fräs den i en kastrull med smör. Tillsätt sköljda sugarsnaps och låt den fräsa med i 2-3 minuter. Fördela över pastan.
Forma rosor av laxen och lägg överst. Strö över nyriven parmesan och vrid några varv med svartpepparkvarnen över.
Servera.
Liknande recept
Squashplättar med rökt lax GI
3.5
15 min
4
Rökt lax med citron, färsk spaghetti och crème fraiche
5
10 min
2-3
Omelett med rökt lax
15 min
1
Kickis pannkaksrulle med fyllning av rökt lax
4
Lavalax - ädelostöverbakad lax med rökt lax – LCHF
30 min
4
3
Paj med rökt lax och gorgonzola
3
50 min
6-8
Rökt lax i grill
5
6-8
7
Cheesecake med rökt lax, rädisor och gurksallad
5
10
2
Rökt lax och syltlök i pestoskum – LCHF
10 min
2
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!