Använd säsongens fisk, färsk är att föredra men fryst går också bra. Pak choy är en mangoldliknande grönsak med vita stjälkar och gröna blad. Servera som förrätt eller som varmrätt tillsammans med ris.
Ingredienser
700 g fiskfilé, benfri
1 tsk salt
1/2 tsk vitpeppar
2 dl matlagningsgrädde
1–2 dl Västerbottensost, riven
100 g haricots verts, finstrimlade
4 vårlökar, finstrimlad
1/2 röd chilifrukt, finhackad
Smör till stekning
3 dl cornflakes, krossade
Wokad pak choy
6 pak choy, halverade (alt mangold, kinakål eller
spenat)
1 msk rapsolja
2 vitlöksklyftor, hackade
Flingsalt
Dipsås
1 dl soja
1/2 dl risvinäger
1 tsk fisksås
1 msk sesamfrön
1/2 piri-piri, hackad
1 vårlök, hackad