FISK A LA SÄWSTRÖM

Serverar: 4-5 portioner

Tid: 45 minuter

Min egen komposition.

Ingredienser

  • 1 paket torsk eller hook , nästan tinad
  • 1 st . purjolök
  • 1 st pepparrot
  • 4 st . tomater
  • 4 - 5 dl . creme fresche
  • 1 msk osötat senap
  • 1 knippa dill
  • salt
  • peppar
  • Instruktioner

    Dela fisken i småbitar och lägg dem i en kastrull med låga kanter. Salta och peppra. (Olja eller flytande margarin i kastrullen. Skär purjolöken i smala strimlor och lägg över fisken. Blanda creme freschen med riven pepparrot, senap och dill. Förväll tomaterna och dra av skalet. Lägg tomaterna på fisken och häll sedan över creme frescheblandningen. Låt det småkoka tills fisken är färdig. Servera med kokt potatis eller ris.

    Liknande recept

    4.7
    50 min
    2-3
    3

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben