Fisk á la Tunisien

Serverar: 6-8 portioner

Tid: 1 timme

Gott till vilken fisk som helst. Här har jag använt sardiner, går även utmärkt till strömming.

Ingredienser

  • 1 kg sardiner (orensad)
  • 5-7 vitlöksklyftor
  • 2 msk spiskummin
  • Salt
  • Olja till stekning
  • Instruktioner

    1. Rensa fisken. Skala och pressa vitlöken. Blanda vitlöken med kryddorna, fördela kryddblandningen inuti fisken och även utanpå. Låt ligga ca en halvtimme och marineras.
    2. Stek eller grilla sedan så fisken får fin färg.
    3. Servera med stekt potatis och någon god sås (gärna med mishouia, se recept på detta). Sallad och bröd.

    Liknande recept

    Kommentarer (0)

    Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben