Fisk cutlet
De här är en indisk förätt som är mycket populär.
Ingredienser
1 burk makrill eller tonfisk, 425 g
250-300 g potatis
100 g lök
2 st grön chili
Salt
Svartpeppar
1/2 citron
1 ägg
Ströbröd
Olja för fritering
Instruktioner
Koka potatisen i en kastrull med lite salt.
När potatisen kokat klart ta den och mosa den med handen. Hacka löken smått och den gröna chilin, blanda med potatisen.
Häll bort vattnet från fisken och mosa ner den med potatisen och blanda allting tillsammans och smaksätt med salt och peppar även lite citronjuice.
Gör sedan till små bollar. Doppa dem i äggen, och vänd dem så att alla sidor täcks. Vänd dem därefter i ströbrödet.
Värm upp oljan för fritering och fritera dem, tills de är bruna på alla sidor.
Liknande recept
Fisk på grönsaksbädd
45 min
4
Fisk på spenatbädd
45 min
4
Fisk med frasigt täcke
4.3
40 min
4-6
2
Fisk i gott sällskap
4
40 min
4
2
Fisk i ugn
4.7
50 min
2-3
3
Fisk i ugn med grönsakstäcke
4.4
4
7
Fisk med wokade grönsaker
30 min
2-3
Aromsmör fisk
6-8
Festlig fisk och räkor i vinsås
5
4
Kommentarer (0)
Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse.
Om cookies på Matklubben
. 
Jag förstår!